Milaan / Tours & Activiteiten in Milaan

Activiteiten & Tours in Milaan

De beste tours, activiteiten, uitstapjes en dingen om te doen in Milaan

Tours Milaan

Alle info over activiteiten, tours en excursies in Milaan. Tips voor leuke tours, uitstapjes en dingen om te doen in Milaan vindt u hier:

Tips voor activiteiten in Milaan

Op internet vindt u een ruim aanbod van tours, activiteiten, wandeltochten en excursies in Milaan. Per categorie heeft MilaanTips voor u de meest interessante activiteiten op een rij gezet:

1. Wandeltours met gids

Onder leiding van een gids verborgen plekjes van de stad ontdekken in combinatie met mooie verhalen over de stad? maak dan een wandeling met een gids door Milaan:

2. Milaan per fiets

Een eenvoudige manier om veel van Milaan te ontdekken is op een fiets. Via BajaBikes kunt u een interessante tour met een Nederlandse gids boeken, maar ook onderstaande tours zijn interessant:

3. Topattracties

Heeft u al uw tickets gekocht voor de belangrijkste bezienswaardigheden van Milaan, zoals de Duomo, La Scala en het Laatste Avondmaal?

4. Omgeving van Milaan

In dit artikel vertellen wij u uitgebreid over alle bezienswaardigheden in de omgeving van Milaan, zoals de oude stad Bergamo en de prachtige dorpen aan he Comomeer. Dit zijn de meest populaire georganiseerde dagtochten vanuit Milaan:

tours in Milaan
Onze lezers beoordelen
4.8 (95.78%) 217 reviews
3 mei 2021 : "Fantastische stedentrip in Milaan gehad, mede door de goede reistips over de bezienswaardigheden van Milaan."